Naisen paikka.

Naisen paikka.

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Naisen tehtävä on kodin hoitaminen.

Nykyihmiselle työpaikka on lähes välttämätön. Työstä saadulla palkalla maksetaan yhteiskunnalle elintärkeät verot (jonka naiset kehittelivät) joilla taataan poikiemme koulutus, maksetaan koulutarvikkeet, remontit, lainat, vaatteet, bussikortit, autot, ruuat, aikuisviihteet, vuokrat, asunnot, vakuutukset ja huonekaluhuovat.
On siis outoa miten nyky-yhteiskunnassamme, jossa olot ovat jo valmiiksi epävakaat, työpaikkoja tuhlataan naisiin. Miksi esimerkiksi nainen voidaan päästää lakimiehen ammattiin, kun virkanimi jo itsessään rajaa ammatin yhteen sukupuoleen?
Ongelmaan on  kuitenkin olemassa yksinkertainen ratkaisu: Vedetään naiset pois työelämästä.
Näin työttömät miehet voivat aloittaa työssäkäymisen, ja naiset siirtyä talonhoitoon ja sen kunnostamiseen.
Ammatteja vapautuisi lähes kaikilta aloilta (mukaanlukematta siivoojat, tarjoilijat sekä hierojat).
 Maailma pilattiin jo 50-luvulla, kun jotkut naiset hakeutuivat töihin ja siitä se sitten alkoi. Naisten työllistäminen silloin oli ymmärrettävää, koska työvoimapula sodan jälkeisinä aikoina oli suuri. Mutta entäs nyt, kun työpaikoista on oikeasti pulaa! Vedetään naiset pois työelämästä viettämään aikaa imurin ja tiskiharjan kanssa. Saataisiin työttömille miehille työpaikat.
 Syrjäytymisen riskikin pienentyisi, koska saataisiin nuorille miehille muutakin tekemistä, kuin huomiohuorien perässä juokseminen. Toivottavasti naislukijamme tajuavat tilanteen vakavuuden ja tajuavat jäädä kotiin niin kuin on tarkoitettukkin. Ehdotan teille melkein täysin hyödyttömille olennoille vielä ulkonaliikkumisaikoija sekä tarkat taulukot kotiaskareista, joita on noudatettava ellei mies toisin käske.


3 kommenttia:

  1. Mitä paskaa. Naisillakin on oikeus käydä töissä ja rakentaa oma ura. Sukupuoli ei ole mikään rajoite

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaa vääräuskoinen , naisilla ei ole mitään oikeuksia.

      Poista